Behang van de topmerken van Europa, te koop in Heiloo

Ook voor behang geldt: goedkoop is duurkoop. Daarom bieden we bij Bolten de Woonversierder juist de betere merken, die garant staan voor langdurig woonplezier. U leest hier meer over de merken in onze showroom. 

Wij leveren Eijffinger, BN International, Arte,  Designers Guild,  RaschBehang Expresse en A.S. Création.

Eijffinger behang koopt u bij Bolten de Woonversierder

Eijffinger

Dit bedrijf zet zich al sinds 1875 in voor duurzaam woongemak. Het werd in die tijd – en dat was zeldzaam – gestart door een vrouw. Anne Eijffinger had een feilloos zakelijk instinct en een goed gevoel voor schoonheid. Het bedrijf kenmerkt zich nu nog steeds door uitgesproken, kleurrijke dessins.

Bolten de Woonversierder heeft een ruime collectie behang van BN International

BN international

Dit toonaangevende bedrijf op behanggebied produceert zowel voor grote projecten als voor de kleine consument. Hoogwaardige producten zijn al sinds 1926 het devies. BN International heeft diverse innovatieve concepten, waaronder de nu populaire Van-Gogh-collectie.

Stijlvol behang van Rasch bij Bolten de Woonversierder

rasch

Speels, onverwacht en gevoelig. Trefwoorden van het Duitse merk Rasch, dat zich als doel heeft gesteld de schoonheid te vinden. Het geheim van een warm thuis zit hem in de combinatie van je favoriete objecten met stijlvolle elementen. Dit bedrijf weet hoe het klanten moet verrassen en is daarmee altijd de juiste keus.

Behang Expresse behangcollectie voor de kinderkamer of tienerkamer

Behang Expresse

Street art, bloemen, stedentrips, industrial. Het is maar een greep uit de inspiratiebronnen die Behang Expresse gebruikt. Het behang is met name voor kinder- en tienerkamers. Kleurrijke klasse. En wat verwachten we anders van een bedrijf dat zelf amper 18 jaar oud is?