De betere verf
voor het betere resultaat

Bolten de Woonversierder in Heiloo adviseert iedereen die zijn huis gaat schilderen om daar goede verf voor te gebruiken. U gaat een tijdsinvestering doen en wilt dat het er mooi uit komt te zien. De goedkoopste verfsoorten geven dan vaak toch niet helemaal het resultaat waar u op had gehoopt. U ziet bijvoorbeeld nog vlekken op de muur. Daarom hebben wij ervoor gekozen om alleen de verf van de beste merken aan te bieden. Kom dus naar onze showroom voor verf van Sigma, Sikkens, Boonstoppel, dimago® of Histor. In de kleur die u zoekt.

Passende verf voor uw schilderklus bij Heiloo

De keuze voor de verf hangt samen met wat u gaat schilderen.
Wilt u een nieuwe kleur geven aan uw badkamer? Gaat het juist om een keuken? Of bent u van plan om de schuur van een make-over te voorzien? De interieurkenners van Bolten de Woonversierder helpen u bij het vinden van de juiste pot.

Meng uw eigen tint met mengverf van Bolten de Woonversierder

Staat de kleur die u zoekt niet in onze kasten? Dan biedt mengverf uitkomst. U kiest een kleur uit de kleurenwaaier, dan mengen wij hem in onze mengmachine. Dit kan met hoogglans, zijdeglans, matte verf, latex, structuur- en muurverf. Daar zijn zowel binnen- als buitenvarianten van.

Vraag een offerte aan

Onze aannemers verrichten de schilderklus voor u

Bent u zelf niet in de mogelijkheid de verf aan te brengen? 
Wij werken met betrouwbare vaste schilders die het werk graag voor u verrichten.