Woonaccessoires kopen in Heiloo bij de Woonversierder

U kunt tegenwoordig met raamdecoratie echt alle kanten op. Bolten de Woonversierder uit Heiloo biedt vele prachtige opties voor zonwering: jaloezieën en vele soorten rolgordijnen, plisségordijnen en andere. De merken die we bieden tonen dat gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid goed samengaan.

Neem contact op

bece

Verreweg de meeste van onze raamdecoratieproducten zijn van het merk bece®, afkomstig van B&C Raamdecoratie. Met 250.000 verkochte producten per jaar mag dit bedrijf zich Nederlands marktleider in de raamdecoratie noemen. 


Het bedrijf heeft hart voor goede doelen. Momenteel helpt het bijvoorbeeld de inwoners van Mago, een dorpje in Kenia. Dat geeft een nog beter gevoel over de mooie ontwerpen.

Woonaccesoires en raamdecoraties in Heiloo

raamdecoratie

Kiest u zelf tussen de mooie rolgordijnen, vouwgordijnen, verticale jaloezieën, lamellen, horizontale jaloezieën, shutters, plisségrondijnen en vlinderjaloezieën. Ze zijn bepalend voor de sfeer in uw interieur. 


Bolten de Woonversierder biedt u advies en komt graag bij u langs in de buurt van Alkmaar en Heiloo.  

Bent u van plan te bestellen? Dan meten we uiteraard de gordijnen ter plaatse voor u in.

gordijnen

Goede gordijnen zijn multifunctioneel: ze bieden privacy, ze beschermen je meubels tegen zonlicht, en ze houden warmte binnen op koudere dagen. Maar waarom daar stoppen? Wonen draait er uiteindelijk om dat u zich fijn voelt. Voor wie gordijnen ziet als sfeermakers, gaat een nieuwe wereld open.

Bolten de Woonversierder heeft een breed assortiment vitrage, in-betweens, voeringstoffen en overgordijnen.  Wij leveren  o.a. Your Edition, Toppoint en Lethem Vergeer. Uiteraard bieden we ook bij deze producten advies en maatwerk. We leveren bovendien alle nevenproducten, zoals roedes.